R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Hovenier in Oud Gastel

Zowel het tuinontwerp, het tuinaanleg als het tuinonderhoud door de hovenier laten uitvoeren voor uw tuin in Oud Gastel? Dit complete dienstenpakket wordt geleverd door Hereijgers Tuinen. Doordat wij ecologisch te werk gaan zoeken we continu naar alternatieve middelen om het gebruik van chemische middelen terug te brengen tot 0%. Goed voor het milieu én goed voor uw beplanting!

Realiseer de tuinaanleg van uw woning door dé hovenier in de regio Oud Gastel

Voordat u uw tuin in Oud Gastel, nabij Roosendaal, laat aanleggen is een helder ontwerp nodig. Dit ontwerp nemen we, indien gewenst, op ons. Tijdens het ontwerpen wordt onder meer met u doorgenomen of een beplantingsplan noodzakelijk is. Ook bespreken we wat uw woonwensen zijn en of u bepaalde elementen graag terug ziet. Ziet u graag kunststof grasmatten terug zodat uw tuin onderhoudsvriendelijker wordt, of kiest u voor een loungehoek waar u kunt genieten met vrienden?

Tuinaanleg zoals ú dat wil voor uw woning in Oud Gastel

Is de ontwerpfase voltooid en is het tijd voor de tuinaanleg bij uw woning in Oud Gastel? Dan kunnen onder meer de volgende elementen in uw tuin worden aangelegd:

  • Verlichting
  • Vijver
  • Schutting
  • Split/grind

Met regelmatig tuinonderhoud ligt uw tuin in Oud Gastel er verzorgd bij

Iedere tuin vereist tijd en onderhoud. Tijd die u niet altijd heeft. In dat geval verzorgt onze hovenier ook graag het tuinonderhoud bij uw woning in Oud Gastel. Gaat uw voorkeur uit naar een enkele onderhoudsbeurt of regelmatig onderhoud met een onderhoudscontract? In dit contract komen wij een aantal keer per jaar bij u langs om uw tuin op te frissen. Het enigste wat u nog hoeft te doen is te genieten in uw tuin in Oud Gastel terwijl het tuinonderhoud voor u wordt verzorgd!

Maak vandaag nog een afspraak

Kiest u voor tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud door onze hovenier voor uw tuin in Oud Gastel? Of maakt u het liefste gebruik van al onze diensten en geniet u binnenkort in een tuin die volledig aansluit bij uw wensen? Maak uw tuinwensen kenbaar bij ons. Bent u misschien nieuwsgierig naar de mogelijkheid tot het aanleggen van een bedrijfstuin in de buurt van Roosendaal? Ook dan staan wij graag voor u klaar. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)630426167.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: +31 (0)610711744
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.