Hovenier Oud Gastel

R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Hovenier in Oud Gastel

Wilt u zowel het ontwerp, de aanleg als het onderhoud door één hovenier laten uitvoeren voor uw tuin in Oud Gastel? Dit complete dienstenpakket wordt geleverd door Hereijgers Tuinen. Doordat wij ecologisch te werk gaan zoeken we continu naar alternatieve middelen om het gebruik van chemische middelen terug te brengen tot 0%. Goed voor het milieu én goed voor uw beplanting!

Laat de aanleg van uw tuin uitvoeren door dé hovenier in de regio Oud Gastel

Voordat u uw tuin in Oud Gastel, nabij Roosendaal, laat aanleggen is een helder ontwerp nodig. Dit ontwerp nemen we, indien gewenst, op ons. Tijdens het ontwerpen wordt onder meer met u doorgenomen of een beplantingsplan noodzakelijk is. Ook bespreken we wat uw woonwensen zijn en of u bepaalde elementen graag terug ziet. Ziet u graag kunststof grasmatten terug zodat uw tuin onderhoudsvriendelijker wordt, of kiest u voor een loungehoek waar u kunt genieten met vrienden?

Tuinaanleg zoals ú dat wilt

Is de ontwerpfase voltooid en is het tijd voor de aanleg van uw tuin door onze hovenier in Oud Gastel? Dan kunnen onder meer de volgende elementen in uw tuin worden aangelegd:

  • Verlichting
  • Vijver
  • Schutting
  • Split/grind

 

Met regelmatig onderhoud ligt uw tuin er verzorgd bij

Iedere tuin vereist tijd en onderhoud. Tijd die u niet altijd heeft. In dat geval verzorgt onze hovenier ook graag het onderhoud van uw tuin in Oud Gastel. Gaat uw voorkeur uit naar een enkele onderhoudsbeurt of regelmatig onderhoud met een onderhoudscontract? In dit contract komen wij een aantal keer per jaar bij u langs om uw tuin op te frissen. Het enige dat u nog hoeft te doen, is te genieten in uw tuin in Oud Gastel terwijl het onderhoud voor u wordt verzorgd door de hovenier!

Maak vandaag nog een afspraak

Kiest u voor ontwerp, aanleg of onderhoud door onze hovenier voor uw tuin in Oud Gastel? Of maakt u het liefste gebruik van al onze diensten en geniet u binnenkort in een tuin die volledig aansluit bij uw wensen? Maak uw tuinwensen bij ons kenbaar. Bent u misschien nieuwsgierig naar de mogelijkheid tot het aanleggen van een bedrijfstuin in de buurt van Roosendaal? Ook dan staan wij graag voor u klaar. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)630426167

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.