R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Hovenier in Nispen

Van het aanleggen van verlichting tot aan snoeibeurten en van ontwerp tot aan een beplantingsplan: de hovenier Nispen biedt u een brede dienstverlening. Is uw tuin toe aan een opfrisbeurt? En laat u uw tuin van A tot Z aan ons over of kiest u voor bijvoorbeeld alleen het onderhoud? Kom vandaag nog met ons in contact en wij realiseren uw wensen!

Kies voor tuinaanleg die perfect aansluit bij uw woonwensen in Nispen

Waar hecht u waarde aan in uw tuin in Nispen? Een uitgangspunt dat wij gebruiken voor het ontwerp. Want pas nadat wij uw tuinwensen op papier hebben staan, gaan we aan de slag met het ontwerp voor uw tuinaanleg in Nispen. Een aantal mogelijkheden op het gebied van aanleg, zijn:

  • Schuttingen
  • Gazon
  • Sierbestrating
  • Vlonders
  • Vijvers

Combineer tuinaanleg met tuinonderhoud door de hovenier in Nispen

Uw tuin op een milieuvriendelijke manier laten onderhouden? Dat is mogelijk bij Hereijgers Tuinen! Wij werken enkel met alternatieve middelen waardoor we het gebruik van chemische middelen terugbrengen tot 0%. En dat is alleen maar goed voor uw beplanting! Voor het tuinonderhoud bij uw woning in Nispen, in de buurt van Roosendaal, heeft u de keuze uit een onderhoudscontract of een eenmalige onderhoudsbeurt van uw hovenier.

Vraag een offerte aan

De eerste stap naar uw droomtuin is het bepalen hoe de tuin vorm moet krijgen. Wordt uw tuin modern met bestrating? Landelijk met bloemen en beplanting? Of sfeervol met een spiegelvijver en verlichting? Zodra u een helder beeld in gedachten heeft en wenst te weten wat uw tuin gaat kosten, vraagt u online een offerte bij ons aan.

Kies voor tuinonderhoud en meer bij de hovenier in Nispen

Zowel het ontwerp als de tuinaanleg en het tuinonderhoud voor uw tuin in Nispen, nabij Roosendaal wordt verzorgd door de hovenier van Hereijgers Tuinen. Wat zijn uw tuinwensen? Door te bellen naar +31 (0)630426167 brengen wij uw wensen in kaart en bieden we een passend advies.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: +31 (0)610711744
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.