Hovenier Minderhout

R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Hovenier in Minderhout

Hereijgers Tuinen is ook uw hovenier in Minderhout met een milieubewuste werkwijze! U kunt bij ons terecht voor een uitgebreide service op het gebied van tuinwerkzaamheden en bent daarbij altijd gegarandeerd van een persoonlijke benadering, een goede kwaliteit en een hoogstaand resultaat. Door onze jarenlange ervaring en gebruik van kwaliteitsmaterialen kunnen we elke klus voor u klaren. Van het snoeien van bomen tot het aanleggen van vijvers en terrassen: wij zijn uw betrouwbare partner.

Uw hovenier in de omgeving van Minderhout

Als hovenier in de regio Minderhout weten we bij Hereijgers Tuinen precies hoe we met uw tuinwensen aan de slag moeten gaan om deze te realiseren. Onze hovenier vertaalt een tuinontwerp moeiteloos in een plan voor de aanleg van uw tuin en kan dit dan ook daadwerkelijk voor u verwezenlijken. Wanneer u daar behoefte aan heeft kunnen we na de aanleg periodiek langskomen om uw tuin te onderhouden zodat u er enkel nog van hoeft te genieten.

Ons werkgebied

Hereijgers Tuinen is uw hovenier in Minderhout en omgeving maar ook voor tuinwerkzaamheden in Roosendaal, Zundert, Rijsbergen en Breda bent u bij ons aan het juiste adres! Wij onderscheiden ons daarin van andere hoveniersbedrijven door onze persoonlijke aandacht en milieuvriendelijke werkwijze. Interesse in onze service? Bel dan direct naar +31 (0)630426167. 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.