Hovenier Hoogstraten

R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Hovenier in Hoogstraten

Hereijgers Tuinen is de hovenier in de buurt van Hoogstraten waar u kunt rekenen op een flexibele service en een hoogwaardige staat van dienst. Wij bieden u een compleet servicepakket als het gaat om uw tuin. Door onze jarenlange ervaring kunnen we zowel grote als kleine tuinen, particuliere en openbare tuinen en diverse plantsoenen voorzien van de juiste onderhoudsservice. Onze hoveniers gaan altijd met vakkundigheid en een passie te werk waardoor ze altijd het beste uit uw tuin weten te halen.

Milieuvriendelijke hovenier in de regio Hoogstraten

Onze hovenier komt bij u in Hoogstraten altijd eerst langs om uw wensen te bespreken alvorens we aan de slag gaan. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u gaandeweg niet voor verrassingen te staan. Door de jaren heen hebben wij vele tevreden klanten van dienst mogen zijn waardoor we inmiddels een brede klantenkring hebben opgebouwd. Bent u benieuwd wat we voor u zouden kunnen betekenen of wilt u graag eens kennis met ons maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie over onze service

Onze hovenier kan voor u in de regio Hoogstraten, Zundert, Rucphen en omgeving een breed aantal werkzaamheden verzorgen. Naast het onderhouden van tuinen zijn wij tevens gespecialiseerd in het aanleggen van tuinen en vijvers. Het ontwerpen van droomtuinen; dat is ons specialisme. Heeft u vragen? Bel ons dan op telefoonnummer +31 (0)630426167

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.