R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Hovenier in regio Halsteren

Is het niet prettig om een hovenier voor uw tuin in regio Halsteren, Steenbergen en Bergen op Zoom in te schakelen die zowel ontwerp, onderhoud als de aanleg voor u uitvoert? Bent u op zoek naar een hovenier in de omgeving van Halsteren die luistert naar wat u belangrijk vindt en hierdoor een tuin oplevert die volledig aansluit bij uw woonwensen? Dat is waar Hereijgers Tuinen in Zundert voor staat. Maak uw tuinwensen vandaag nog aan ons kenbaar!

Laat uw tuin aanleggen door een hovenier in regio Halsteren met jarenlange ervaring

Of u nu net verhuisd bent of al langer plezier beleeft aan uw tuin; in de loop van de tijd is het begrijpelijk dat u een nieuwe tuin wilt laten aanleggen door een ervaren hovenier in Zundert. Daarom gaan onze ontwerpers graag met u in gesprek, om zodoende een ontwerp op maat te bieden. Wat vindt u belangrijk? Gaat u voor praktisch met natuurstenen tegels of voor sfeervol met veel beplanting en een vijver? Hecht u veel waarde aan uw privacy en is een hoge schutting een vereiste voor uw tuin? Bij ons hoveniersbedrijf in regio Bergen op Zoom kunt u terecht met al uw tuinwensen!

Houd uw tuin mooi met regelmatig onderhoud

Uw droomtuin is gerealiseerd, maar het onderhoud laat u liever links liggen. Zonde, want uw tuin is pas in topstaat met het juiste tuinonderhoud voor uw perceel in Halsteren. Daarom komt onze hovenier graag bij u in Halsteren langs voor onderhoud op maat. Gaat uw voorkeur uit naar eenmalig onderhoud of kiest u voor een onderhoudscontract, waardoor wij meerdere malen per jaar het onderhoud van uw tuin voor onze eigen rekening nemen? Door te kiezen voor het onderhoudscontract weet u zeker dat uw tuin er altijd netjes bij ligt. Dat is wat u het liefst wilt, toch?

Geef vandaag nog uw wensen voor uw droomtuin telefonisch door

Bent u geïnteresseerd in de aanleg of het onderhoud van een tuin bij uw woning, uitgevoerd door ons zeer gespecialiseerde hoveniersbedrijf in regio Bergen op Zoom? Maak in dat geval uw wensen kenbaar en bel naar +31 (0)630426167. Als ervaren hovenier in regio Halsteren maken we graag een passend tuinontwerp voor u. Natuurlijk doen we dat in nauw overleg.

 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.