Hovenier Halsteren

R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Hovenier in Halsteren

Is het niet prettig om een hovenier voor uw tuin in Halsteren in te schakelen die zowel ontwerp, onderhoud als de aanleg voor u uitvoert? Een hovenier die luistert naar wat u belangrijk vindt en hierdoor een tuin oplevert die volledig aansluit bij uw woonwensen? Dat is waar Hereijgers Tuinen voor staat. Maakt u uw tuinwensen vandaag nog aan ons kenbaar?

Laat uw tuin aanleggen door deze hovenier in Halsteren

Of u nu net verhuisd bent of al langer plezier beleeft aan uw tuin, in de loop van de tijd is het begrijpelijk dat u een nieuwe tuin wilt laten aanleggen in Halsteren, dichtbij Bergen op Zoom wenst. Daarom gaan onze ontwerpers graag met u in gesprek, om zodoende een ontwerp op maat te bieden. Wat vindt u belangrijk? Gaat u voor praktisch met natuurstenen tegels? Voor sfeervol met veel beplanting en een vijver? Of hecht u veel waarde aan uw privacy en is een hoge schutting een vereiste voor uw tuin?

Houd uw tuin mooi met regelmatig onderhoud

Uw droomtuin is gerealiseerd, maar het onderhoud laat u liever links liggen. Zonde, want uw tuin is pas in topstaat met het juiste onderhoud. Daarom komt onze hovenier graag bij u langs voor onderhoud op maat in Halsteren en omstreken. Gaat uw voorkeur uit naar eenmalig onderhoud? Of kiest u voor een onderhoudscontract, waardoor wij meerdere malen per jaar het onderhoud van uw tuin voor onze eigen rekening nemen? Door te kiezen voor het onderhoudscontract weet u zeker dat uw tuin er altijd netjes bij ligt. Dat is wat u het liefste wilt, toch?

Spreek vandaag nog uw wensen telefonisch door

Bent u geïnteresseerd in de aanleg of het onderhoud van een tuin bij uw woning in Halsteren, uitgevoerd door onze zeer gespecialiseerde hoveniers? Maak in dat geval uw wensen kenbaar en bel naar +31 (0)630426167. Wij maken dan graag een passend tuinontwerp voor u. Natuurlijk doen we dat in nauw overleg.

 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.