R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Hovenier Etten-Leur

Hereijgers Tuinen schakelt u in als u op zoek bent naar een vakkundige en betaalbare hovenier in regio Etten-Leur. Wij zijn een jong bedrijf dat milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Wij vermijden het gebruik van chemische middelen en zijn altijd op zoek naar alternatieven. Door onze passie voor het vak leggen wij prachtige creaties aan. Graag voldoen wij aan uw wensen. Daarvoor betrekken we u nauw in het gehele proces. U kunt bij ons terecht van ontwerp tot onderhoud. De mogelijkheden op tuingebied zijn eindeloos.

Hovenier die prachtige tuinen aanlegt in Etten-Leur

Het creëren van een mooie tuin is een vak apart dat wij beheersen. U schakelt ons in als u daarnaast het milieu zo min mogelijk wilt schaden. In Etten-Leur hebben wij als hovenier al velen tuinen aangelegd die veel plezier bieden aan de eigenaar. Daarbij verzorgen wij naar alle tevredenheid het onderhoud. Als u op zoek bent naar een hovenier in Etten-Leur met verstand van zaken bent u bij ons aan het juiste adres. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken!

Uitgebreide service

Wij leveren gegarandeerd kwaliteit. Als hovenier gaan wij aan de slag vanuit passie en kennis van zaken in Etten-Leur en omstreken. U kunt bij ons terecht voor verschillende onderhoudscontracten. Deze verschillen van eenmalig tot periodiek gedurende meerdere jaren. U vraagt wij leveren.

Mogelijkheden

Hereijgers tuinen biedt u onder andere de volgende mogelijkheden op het gebied van tuinaanleg:

R

Vijver graven en aanleggen

 

R

Beregeningssystemen aanleggen

 

R

Beplanting

 

R

Leggen van vlonders

 

R

Aanleggen van sfeervolle tuinverlichting

 

R

Leggen van sierbestrating

 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: +31 (0)610711744
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.