R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Hovenier voor u in regio Bosschenhoofd

Voor zowel het ontwerp, de aanleg als het onderhoud van uw tuin schakelt u dé hovenier uit Zundert, niet ver van Bosschenhoofd, in. Hereijgers Tuinen beschikt over ruim 12 jaar aan ervaring als hovenier, waardoor u zeker weet dat het eindresultaat boven verwachting zal zijn. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat alle gewenste onderdelen aanwezig zijn in uw tuin, bijvoorbeeld een mooi grasveld of een vijver.

Als ervaren hovenier regelen we het ontwerp en de aanleg van uw tuin in Bosschenhoofd

Het maakt niet uit of u in een nieuwbouwwijk woont of in een bestaande woning waarbij de tuin een opknapbeurt van gebruiken; bij Hereijgers Tuinen kunt u rekenen op een fantastisch eindresultaat! Onze ontwerpers gaan graag een gesprek met u aan om uw wensen in kaart te brengen. Aan de hand van deze inventarisatie zorgen we voor een passend tuinontwerp voor uw perceel in Bosschenhoofd. We houden hierbij uiteraard rekening met de onderdelen die voor u het meest belangrijk zijn. Onze hovenier zorgt ervoor dat uw tuin in Bosschenhoofd altijd tiptop in orde is!

Laat uw tuin ontwerpen en verzorgen door een gespecialiseerde hovenier

Kortom, bent u op zoek naar een goede hovenier voor uw tuin in Bosschenhoofd? Schakel dan zeker onze hulp in. Wenst u periodiek onderhoud nadat uw tuin in regio Schijf is aangelegd? Onze tuinman in regio Bosschenhoofd verzorgt graag, zodat deze in topconditie blijft. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)630426167.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.