Hovenier Bosschenhoofd

R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Hovenier in Bosschenhoofd

Kiest u voor gemak en laat u uw tuin onderhouden door de hovenier in Bosschenhoofd? Door de tuinman van Hereijgers Tuinen in te schakelen bent u gegarandeerd van een tuin die er te allen tijde verzorgd bij ligt. U kiest voor een eenmalige onderhoudsbeurt of voor een onderhoudscontract en de tuinman komt bij u langs in Bosschenhoofd wanneer ú dat wilt.

Sluit een onderhoudscontract af met de tuinman, nabij Bosschenhoofd

Is uw tuin netjes aangelegd en wilt u hier het hele jaar door van blijven genieten? Maar laat u het onderhoud van uw tuin in Bosschenhoofd liever over aan een tuinman? In dat geval sluiten we met u graag een onderhoudscontract af of u kiest voor een eenmalige onderhoudsbeurt. U heeft bij ons de keuze uit de volgende contracten:

  • Een onderhoudscontract voor 4 of 6 onderhoudsbeurten per jaar
  • Een onderhoudscontract voor 2 of 4 snoeibeurten per jaar

 

Laat uw tuin ontwerpen die de tuinman in Bosschenhoofd voor u onderhoudt

Wat is de reden waarom u voor een nieuw tuinontwerp kiest die de hovenier in Bosschenhoofd mag onderhouden? Bent u verhuisd en is het huidige tuinontwerp niet zoals u het voor ogen ziet? Wilt u na jaren tuinplezier eens een nieuw ontwerp aanleggen? Of is er een andere reden waardoor u uw tuin wilt laten ontwerpen? Maak uw tuinwensen aan ons kenbaar en de hovenier gaat na het ontwerpen aan de slag in uw tuin in Bosschenhoofd.

Sluit het onderhoudscontract telefonisch af

Is uw tuin toe aan een opfrisbeurt? Laat onze hovenier bij u langs komen in Bosschenhoofd! Een eenmalige onderhoudsbeurt of een onderhoudscontract sluit u af door te bellen naar +31 (0)630426167.  

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.