R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Groene daken aanleggen in regio Roosendaal

Groene daken aanleggen in regio Roosendaal is een prachtige manier om uw woning niet alleen esthetisch te verfraaien, maar ook om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Het aanleggen van een groen dak is een uitstekende keuze vanwege het diverse klimaat en de mogelijkheden die dit biedt voor verschillende soorten beplanting. Bij groene daken aanleggen wordt er een extra laag op uw dak aangebracht, waarin diverse soorten planten en bloemen kunnen worden geplaatst. Dit heeft niet alleen een positieve impact op het milieu, maar zorgt er ook voor dat uw woning een unieke uitstraling krijgt.

Waarom groene daken laten aanleggen?

Groene daken aanleggen biedt tal van voordelen. Allereerst zorgt een groen dak voor een betere isolatie van uw woning. Hierdoor blijft het in de zomer koeler en in de winter warmer, wat een positief effect heeft op uw energierekening. Daarnaast draagt een groen dak bij aan een betere luchtkwaliteit, omdat de planten op het dak CO2 omzetten in zuurstof. Verder biedt een groen dak ook een leefgebied voor verschillende soorten vogels en insecten, wat bijdraagt aan een toename van de biodiversiteit. En niet te vergeten: het ziet er ook nog eens prachtig uit! Hereijgers Tuinen ondersteunt u graag met professioneel advies en de realisatie van uw groene dak. Wij zijn uw hovenier in Zundert en hebben ruime ervaring met het aanleggen van groene daken. Daarnaast kunnen wij ook een tuinontwerp in regio Rijsbergen voor u realiseren.

Neem vandaag nog contact met ons op een groen dak

Bent u geïnteresseerd in het laten aanleggen van groene daken en wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw woning? Neem dan vandaag nog contact op met ons team. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)630426167. Wij zijn er om al uw vragen te beantwoorden en samen met u te kijken naar de beste oplossing voor uw situatie. Of u nu een hovenier in regio Roosendaal zoekt of advies wilt over het laten aanleggen van groene daken: wij zijn uw partner in groen. Wij staan voor u klaar om uw een groen dak te realiseren!

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.