R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Een bedrijfstuin in Roosendaal

De hovenier voor de aanleg en het onderhoud van uw bedrijfstuin in Roosendaal is Hereijgers Tuinen in Zundert. Een bedrijfstuin is het visitekaartje van uw onderneming. Daarom is het belangrijk dat de groenvoorziening er keurig verzorgd bijligt. Ons hoveniersbedrijf in Zundert kan het ontwerp van uw bedrijfstuin in Roosendaal voor u verzorgen. Ook het onderhoud nemen wij graag voor onze rekening. Zo bent u verzekerd van een professionele en verzorgde uitstraling.

Laat uw bedrijfstuin in Roosendaal optimaal verzorgen op milieuvriendelijke wijze

Een fraai verzorgde bedrijfstuin in de regio Roosendaal laat u aanleggen en onderhouden door Hereijgers Tuinen. Als u een bedrijfstuin wilt laten aanleggen, nemen wij allereerst uw wensen door. Zodra u instemt met het ontwerp, gaan we over tot de realisatie van de bedrijfstuin. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor de aanleg of het onderhoud van uw bedrijfstuin in Roosendaal. Wij onderscheiden ons van andere hoveniers in de regio, omdat wij werken op een ecologisch verantwoorde manier. Dit houdt onder andere in dat wij kiezen voor het gebruik van milieuvriendelijke kunstmest en bestrijdingsmiddelen.

Dé hovenier voor West-Brabant en ver daarbuiten

Heeft u interesse? U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0)630426167. Wij zijn gevestigd in Zundert en werkzaam voor zowel particulieren als bedrijven in bijvoorbeeld Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom, Sprundel, Sint Willebrord, Sprundel Etten-Leur, Rijsbergen en zelfs in Turnhout en Wuustwezel (België).  

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.