R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Bedrijfstuin Roosendaal

De hovenier voor de aanleg en het onderhoud van uw bedrijfstuin in Roosendaal is Hereijgers Tuinen in Zundert. Een bedrijfstuin is het visitekaartje van uw onderneming. Daarom is het belangrijk dat de groenvoorziening er keurig verzorgd bijligt. Hereijgers Tuinen in Zundert kan het ontwerp van uw bedrijfstuin in Roosendaal voor u verzorgen. Ook het onderhoud nemen wij graag voor onze rekening. Zo bent u verzekerd van een professionele en verzorgde uitstraling.

Laat uw bedrijfstuin in Roosendaal optimaal verzorgen door Hereijgers Tuinen

Een fraai verzorgde bedrijfstuin in de regio Roosendaal laat u aanleggen en onderhouden door Hereijgers Tuinen. Als u een bedrijfstuin wilt laten aanleggen, nemen wij allereerst uw wensen door. Zodra u instemt met het ontwerp, gaan we over tot de realisatie van de bedrijfstuin. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Contact

Neem meteen contact op met Hereijgers Tuinen in Zundert als u interesse hebt in de aanleg of het onderhoud van uw bedrijfstuin in Roosendaal. Hereijgers Tuinenonderscheidt zich van andere hoveniers in de regio omdat wij werken op een verantwoorde manier, met milieuvriendelijke bestrijdingsproducten. Dit houdt onder andere in dat wij kiezen voor het gebruik van alternatieve middelen voor chemische middelen. U kunt Hereijgers Tuinen telefonisch bereiken via: 06-30426167 of stuur een e-mail naar: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Hereijgers Tuinen is gevestigd in Zundert en werkzaam voor zowel particulieren als bedrijven in de regio Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom, Sprundel, Sint Willebrord, Sprundel Etten-Leur, Rijsbergen en zelfs in Turnhout en Wuustwezel (België).

Mogelijkheden

Hereijgers Eco Tuinen biedt u onder andere de volgende mogelijkheden op het gebied van tuinaanleg:

R

Vijver graven en aanleggen

 

R

Beregeningssystemen aanleggen

 

R

Beplanting

 

R

Leggen van vlonders

 

R

Aanleggen van sfeervolle tuinverlichting

 

R

Leggen van sierbestrating

 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: +31 (0)630426167
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers Eco Tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers Eco Tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.