Select Page
R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinontwerp in Minderhout

Voor een gedegen tuinontwerp moet u in Minderhout en omgeving bij Hereijgers Tuinen zijn! Wij zijn al vele jaren werkzaam als tuinspecialist in de regio Turnhout, Bergen op Zoom, Roosendaal en Zundert en hebben daardoor een ruime ervaring en kennis opgedaan in het vakgebied. Wij weten dan ook als geen ander waar u op moet letten bij het ontwerpen en aanleggen van een nieuwe tuin zodat u nog langer plezier kunt hebben van uw droomtuin!

Tuinontwerp laten maken in de regio Minderhout

Zou u graag een tuinontwerp laten maken voor uw nieuwe tuin in Minderhout? Maak dan snel een afspraak met de hoveniers van Hereijgers Tuinen in Zundert. Ons jonge en dynamische hoveniersbedrijf helpt u graag bij het verwezenlijken van al uw tuindromen en gaat daarom graag met u om de tafel om een passend tuinontwerp te maken. Uiteraard laten we u niet achter met een gedegen ontwerp maar kunnen we tevens de aanleg van uw nieuwe tuin voor u verzorgen!

Afspraak plannen

Zou u graag een afspraak maken om het tuinontwerp voor uw nieuwe tuin in Minderhout met ons te bespreken? Bel dan naar +31 (0)630426167. Wij informeren en adviseren u graag over de uitgebreide mogelijkheden! 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.