Select Page
R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinonderhoud in Turnhout

Tuinonderhoud aan uw tuin in Turnhout laat u uitvoeren door Hereijgers Tuinen in Zundert. Wij maken bij tuinonderhoud gebruik van ecologische materialen. Dit betekent dat wij gebruik maken van ecologisch verantwoorde materialen bij onder andere tuinonderhoud. Daarnaast bieden we verschillende mogelijkheden aan, zodat u ongetwijfeld de juiste oplossing vindt.

Vakkundig tuinonderhoud in Turnhout

Wij bieden vakkundig tuinonderhoud in Turnhout aan, maar ook voor tuinonderhoud in bijvoorbeeld Kalmthout, staan we voor u klaar. Wenst u een eenmalige, grondige onderhoudsbeurt? Dat is zeker mogelijk. Wilt u eerder een langetermijnoplossing? Dan raden we een van onze onderhoudscontracten aan. In dat geval kunnen we bijvoorbeeld tweemaandelijks langskomen om uw tuin te onderhouden. Bent u niet meer helemaal tevreden van uw tuin en wilt een nieuwe tuin laten aanleggen in Turnhout? Ook dan rekent u op Hereijgers Tuinen.

Neem contact met ons op voor tuinonderhoud op maat

Neem voor tuinonderhoud in Turnhout contact op met ons hoveniersbedrijf vraag om meer informatie. Wij doen u dan een aantrekkelijk aanbod en zorgen ervoor dat u kunt genieten van een schitterende tuin. Zo zit u zomers lang in een prachtige tuin, waarin u met familie en vrienden geniet van een gezellige borrel of diner. U kunt ons telefonisch bereiken via het nummer +31 (0)630426167.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.