Select Page
R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinonderhoud in Kalmthout

Voor tuinonderhoud op maat in regio Kalmthout, kunt u terecht bij Hereijgers Tuinen. Hoewel ons bedrijf is gevestigd in Zundert, Nederland, zijn we ook actief in allerlei Belgische regio’s. Bij iedere klant zorgen we voor een op maat gemaakte oplossing. Ontdek welke mogelijkheden we u te bieden hebben.

Tuinonderhoud in Kalmthout volledig volgens uw wensen

Wilt u een hovenier in Turnhout, Kalmthout of elders in de buurt van de Nederlandse grens inschakelen voor tuinonderhoud? Dan staan wij graag voor u klaar. Wij beseffen dat de wensen verschillen van klant tot klant. Daarom bieden we verschillende mogelijkheden aan. Is uw tuin een zootje en wilt u dat deze eenmalig grondig wordt onderhouden? Schakel ons dan gerust eenmalig in. Wilt u eerder dat uw tuin er altijd piekfijn bij ligt? Dan kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten. We komen dan bijvoorbeeld twee- of driemaandelijks langs om uw tuin te onderhouden. Wilt u dat we bepaalde delen van uw tuin in Kalmthout opnieuw aanleggen? Ook dat doen we graag voor u!

Schakel onze specialisten in voor het onderhoud van uw tuin

Indien u het tuinonderhoud in Kalmthout aan ons wilt overlaten, kunt u bij ons een afspraak maken. Bel naar het nummer +31 (0)630426167. Bent u benieuwd naar de prijs? Geen nood, we bezorgen u altijd een vrijblijvende offerte op maat. Bij twijfel tussen de verschillende mogelijkheden geven we ook graag het nodige advies.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.