Select Page
R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinaanleg in Wuustwezel

Tuinaanleg in Wuustwezel en Essen laat u deskundig verzorgen door ons hoveniersbedrijf in Zundert. Wij staan voor ecologisch aangelegde tuinen. Dit houdt in dat wij gebruik maken van ecologisch verantwoorde materialen bij de aanleg van uw nieuwe tuin. Zoekt u een ervaren hovenier voor tuinaanleg in de omgeving Wuustwezel? Neem dan contact op met Hereijgers Tuinen in het Nederlandse Zundert. Wij gaan graag voor u aan de slag.

Vakkundige tuinaanleg in Wuustwezel en Essen

Hereijgers Tuinen is als bedrijf gevestigd in Zundert, Nederland, maar komen ook langs voor tuinaanleg in de regio rond Essen en Wuustwezel. Wilt u een echte droomtuin laten aanleggen in Kalmthout? Ook dan laat u tuinaanleg verzorgen door ons team. Wij geven professioneel advies waar nodig en staan u bij tijdens het gehele proces. We helpen u bij het creëren van een uniek tuinontwerp en verzorgen vervolgens de realisatie ervan. Op het gebied van tuinaanleg bieden wij u onder andere de volgende mogelijkheden:

  • Leggen van sierbestrating
  • Aanleggen van sfeervolle tuinverlichting
  • Leggen van vlonders
  • Beplanting
  • Beregeningssystemen aanleggen
  • Vijver graven en aanleggen

Nadat uw is tuin is aangelegd, kunt u ons ook nog inschakelen voor tuinonderhoud in Kalmthout. Zo ziet uw tuin er altijd piekfijn uit.

Neem contact met ons op voor tuinaanleg op maat

Neem voor tuinaanleg in Wuustwezel en Essen contact op met ons hoveniersbedrijf. We maken graag een offerte voor u op. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0)630426167. Dan bekijken we graag wat we voor u kunnen betekenen en wat de kosten hiervan zijn.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.