Select Page
R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinaanleg in Turnhout

Zoekt u een expert in tuinaanleg in de regio van Turnhout? Hereijgers Tuinen komt bij u langs. Wij zijn een jong en dynamisch hoveniersbedrijf gevestigd in Zundert, Nederland, maar zijn actief over in de grens, in de regio rond Turnhout. Onze professionals zorgen voor een unieke tuin die perfect aansluit bij uw woning.

Kies voor de experts op het gebied van tuinaanleg voor uw tuin in Turnhout

Wij verzorgen tuinaanleg op basis van uw persoonlijke wensen. Bent u voor de tuinaanleg op zoek naar een ervaren hovenier in regio Turnhout? Onze hoveniers beginnen met het maken van het tuinontwerp. Heeft u specifieke wensen? Laat het ons zeker weten! Pas wanneer dit ontwerp volledig naar wens is, gaan we aan de slag met de aanleg. Ook het onderhoud van uw tuin in Turnhout kunt u laten door ons verzorgen. Zo blijft uw tuin er ook lang na de aanleg mooi bijliggen.

Vraag naar de mogelijkheden van ons hoveniersbedrijf

Kies voor tuinaanleg in Turnhout voor de expertise van Hereijgers Tuinen en neem meteen contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij brengen dan zo snel mogelijk een aantrekkelijke offerte voor u uit. We geven ook graag advies waar nodig. Woont u net buiten Turnhout, bijvoorbeeld in Wuustwezel? Ook dan kunt u uiteraard bij ons terecht voor de aanleg van uw tuin. We staan graag voor u klaar als u belt naar +31 (0)630426167.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.