Select Page
R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinaanleg in regio Minderhoud

Voor de tuinaanleg van uw droomtuin in de regio rond Minderhout en Hoogstraten, zit u goed bij Hereijgers Tuinen in Zundert! Wij maken steeds gebruik van de beste materialen en gebruiken milieuvriendelijke houtsoorten voor de aanleg van uw tuin in Minderhout of Hoogstraten.

Professioneel tuinaanleg in de regio rond Minderhout en Hoogstraten

Vooraleer we kunnen overgaan tot tuinaanleg bij u in regio Minderhout en Hoogstraten, is er natuurlijk een tuinontwerp nodig. Wij helpen u graag met het creëren van dat ontwerp en geven advies op maat waar nodig. Nadien gaat onze hovenier in Minderhout over tot de tuinaanleg. U bent bij ons verzekerd van een duurzaam resultaat dat naadloos aansluit bij uw wensen en noden. Ons hout is duurzaam, milieuvriendelijk en slijtvast. Is de tuinaanleg bij u in de buurt van Minderhout of Hoogstraten volledig af? Dan stopt onze service niet. Wij komen namelijk graag bij u langs voor het onderhoud van uw tuin in Hoogstraten en omgeving.

Vraag om meer informatie over de aanleg van tuinen door onze specialisten

De kosten voor een tuinaanleg in Minderhout en Hoogstraten zijn geheel afhankelijk van uw wensen, stijl, de bestrating en beplating. De tuinmannen van Hereijgers Tuinen hebben een uitstekend beeld van de kosten van de diverse werkzaamheden bezorgen u graag een offerte. Heeft u nog vragen? Bel dan naar +31 (0)630426167.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.