Select Page
R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Tuinaanleg in Kalmthout

Bent u op zoek naar een specialist in tuinaanleg in regio Kalmthout? Kies in dat geval voor Hereijgers Tuinen. Wij kunnen zowel het ontwerp, aanleg als onderhoud voor onze eigen rekening nemen. Dit betekent dat u volledig ontzorgd wordt en hierdoor maar één ding hoeft te doen: genieten van uw prachtig aangelegde én verzorgde tuin.

Uw tuinaanleg in Kalmthout op basis van een persoonlijk ontwerp

Voor tuinaanleg in Kalmthout gaan wij graag met u in gesprek. Iedere tuin is namelijk uniek. Dat begrijpen wij als geen ander. Een tuin voor een gezin met twee jonge kinderen kent totaal andere eisen dan een tuin met alleen uw partner. Daarom bieden wij u een persoonlijk tuinontwerp waarmee de tuinaanleg naadloos op uw woonwensen in of nabij Kalmthout aansluit. Nadat we uw tuin hebben aangelegd in Wuustwezel, Kalmthout of elders in de regio, stopt onze service niet. U rekent namelijk ook op ons voor professioneel tuinonderhoud in Kalmthout en omgeving. U wilt immers toch dat uw tuin er altijd prachtig bij ligt?

Bel voor meer informatie over de mogelijkheden van ons hoveniersbedrijf

Hoe ziet de tuinaanleg van uw droomtuin in Kalmthout eruit? Heeft u een helder beeld voor uw droomtuin of laat u uzelf door ons adviseren over de aanleg? En kiest u het liefst voor een onderhoudscontract of komen wij eenmalig bij u langs? Maak uw wensen kenbaar door te bellen naar +31 (0)630426167.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.