Select Page
R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Hovenier in regio Turnhout

Houd uw tuin mooi met regelmatig onderhoud door onze hovenier in regio Turnhout. Daarnaast leveren wij een tuin op die aan uw wensen voldoet en perfect bij uw woonstijl past. Bent u benieuwd wat onze hovenier nog meer voor u kan betekenen? Maak dan uw wensen aan ons kenbaar of lees verder.

Een tuin laten aanleggen of onderhouden door een hovenier in regio Turnhout

Bent u op zoek naar een expert in tuinonderhoud in regio Turnhout? Of wilt u een hovenier inschakelen voor het aanleggen van een nieuwe tuin in regio Turnhout? Beide zaken laat u uitvoeren door Hereijgers Tuinen in Zundert. Wij zijn de beste hovenier voor uw tuin in Turnhout of omstreken gaan op een duurzame manier te werk. Dit doen wij onder meer door gebruik te maken van ecologische materialen.

Reken op de service van ons hoveniersbedrijf

U kunt rekenen op de service van ons hoveniersbedrijf in Zundert. Ons jonge en dynamische team gaat voor u aan de slag en zorgt ervoor dat u binnen korte tijd van een prachtige nieuwe tuin geniet. Bent u geïnteresseerd in de aanleg of het onderhoud van een tuin bij uw woning in Turnhout, uitgevoerd door onze zeer gespecialiseerde hoveniers? Neem dan meteen contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Maak uw wensen kenbaar door te bellen naar +31 (0)630426167.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.