Select Page
R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Hovenier in regio Minderhout

Indien u zoekt naar een professionele hovenier in de omgeving van Minderhout en Hoogstraten, kunt u rekenen op Hereijgers Tuinen! U kunt bij ons terecht voor een uitgebreide service op het gebied van tuinwerkzaamheden en rekent daarbij op een persoonlijke benadering, een goede kwaliteit en een hoogstaand resultaat. Door onze jarenlange ervaring en gebruik van kwaliteitsmaterialen kunnen we elke klus voor u klaren. Van het snoeien van bomen tot het aanleggen van vijvers en terrassen: wij zijn uw betrouwbare hovenier.

Uw hovenier in de omgeving van Minderhout en Hoogstraten

Als hovenier in de regio rond Minderhout en Hoogstraten weten we bij Hereijgers Tuinen precies hoe we met uw tuinwensen aan de slag moeten gaan om deze te realiseren en geven we graag gedegen advies waar nodig. Onze hovenier zorgt voor een uniek tuinontwerp dat aansluit bij uw noden. Dat ontwerp wordt nadien moeiteloos vertaald naar een concreet plan voor de aanleg van uw tuin in regio Minderhout. Wanneer u daar behoefte aan heeft kunnen we na de aanleg periodiek langskomen om uw tuin in Hoogstraten te onderhouden zodat u er enkel nog van hoeft te genieten.

Schakel onze hovenier in

Hereijgers Tuinen is gevestigd in Zundert, Nederland. U kunt onze hovenier echter inschakelen in de regio rond Hoogstraten en Minderhout! Wij onderscheiden ons daarin van andere hoveniersbedrijven door onze persoonlijke aandacht en milieuvriendelijke werkwijze. Bent u geïnteresseerd of zit u met enkele vragen? Bel dan direct naar +31 (0)630426167. Wij zorgen met plezier voor een op maat gemaakte oplossing en beantwoorden uw vragen op professionele wijze. U kunt ook steeds een vrijblijvende offerte aanvragen.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.