R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Aanleg voortuin Breda

De aanleg van een stijlvolle voortuin in Breda laat u over aan de experts van Hereijgers Tuinen in Zundert. Hereijgers Tuinen is als hovenier werkzaam in de regio Breda. Hier kunt u terecht voor bijvoorbeeld de aanleg van uw voortuin, maar ook voor het ontwerp van de tuin en het onderhoud van de tuin. Hereijgers Tuinen is gevestigd in Zundert en werkzaam voor zowel particulieren als bedrijven in plaatsen als Breda, Sint Willebrord, Sprundel Roosendaal, Bergen op Zoom, Rucphen, Etten-Leur, Rijsbergen en zelfs in Turnhout en Wuustwezel (België).

Kies bij de aanleg van uw voortuin in Breda voor onze expertise

Hereijgers Tuinen kan de aanleg en het ontwerp van een stijlvolle voortuin voor u in Breda volledig verzorgen. U geeft aan wat uw specifieke wensen zijn op het gebied van de voortuin en wij gaan graag voor u aan de slag. Als u tevreden bent met het ontwerp van de voortuin, gaan wij dit voor u realiseren en beginnen wij met de aanleg van uw voortuin.

Kies voor een ecologisch verantwoorde tuin

Woont u in de regio Breda en zoekt u een ervaren hovenier voor de aanleg en het onderhoud van uw voortuin? Neem dan contact op met Hereijgers Tuinen in Zundert. Wij werken op een ecologisch verantwoorde manier en daarom kiezen wij voor het gebruik van alternatieve middelen voor chemische middelen. Op deze manier dragen wij een steentje bij aan een beter milieu. Toch zijn er allerlei mogelijkheden. Neem meteen contact op met Hereijgers Tuinen en vraag naar de mogelijkheden voor de aanleg van uw voortuin. U bereikt ons door een telefoontje te plegen naar +31 (0)610711744 .              

Mogelijkheden

Hereijgers Eco Tuinen biedt u onder andere de volgende mogelijkheden op het gebied van tuinaanleg:

R

Vijver graven en aanleggen

 

R

Beregeningssystemen aanleggen

 

R

Beplanting

 

R

Leggen van vlonders

 

R

Aanleggen van sfeervolle tuinverlichting

 

R

Leggen van sierbestrating

 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: +31 (0)610711744
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers Eco Tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers Eco Tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.