R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Aanleg vijver Roosendaal

Voor de deskundige aanleg van een vijver in de regio Roosendaal neemt u contact op met Hereijgers Tuinen in Zundert. Wij zijn dé hovenier in de regio Roosendaal voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, maar ook voor de aanleg van een vijver. Ons bedrijf is gevestigd in de gemeente Zundert, maar wij zijn zeer regelmatig werkzaam in Roosendaal, Rucphen, Sprundel, Bergen op Zoom, Etten-Leur, Rijsbergen, Sint Willebrord en zelfs in Turnhout en Wuustwezel.

De aanleg van een vijver in uw tuin in Roosendaal laat u over aan de expert

Hereijgers Tuinen is heeft zich onder andere gespecialiseerd in de aanleg van een vijver. Woont u in de regio Roosendaal? Laat dan Hereijgers Tuinen het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw vijver verzorgen. Wij realiseren niet alleen siervijvers, maar ook koivijvers en spiegelvijvers. Als u kiest voor een volledig onderhoudscontract, dan bent u ervan verzekerd dat uw vijver er het gehele jaar door perfect bijligt.

Neem contact op en ontdek alle mogelijkheden

Overweegt u de aanleg van een vijver en zoekt u een specialist in de regio? Neem dan meteen contact op met Hereijgers Tuinen in Zundert. Hereijgers Tuinen staat bekend als een jong en dynamisch hoveniersbedrijf. Wij hebben ons gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van vijvers en tuinen op een volledig ecologische manier. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door het gebruik van alternatieve middelen voor chemische middelen. Op deze manier dragen wij een steentje bij aan een beter milieu. Neem meteen contact op met Hereijgers Tuinen en vraag naar de mogelijkheden voor de aanleg van uw vijver. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)610711744 .              

Mogelijkheden

Hereijgers tuinen biedt u onder andere de volgende mogelijkheden op het gebied van tuinaanleg:

R

Vijver graven en aanleggen

 

R

Beregeningssystemen aanleggen

 

R

Beplanting

 

R

Leggen van vlonders

 

R

Aanleggen van sfeervolle tuinverlichting

 

R

Leggen van sierbestrating

 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: +31 (0)610711744
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.