R

Vakkundige tuinaanleg

R

Geheel naar uw wens

R

Gedegen advies en service!

Aanleg van een vijver in Roosendaal

Voor de deskundige aanleg van een vijver in de regio Roosendaal neemt u contact op met Hereijgers Tuinen. Wij zijn dé hovenier voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, maar ook voor de aanleg van een vijver. Ons bedrijf is gevestigd in de gemeente Zundert, maar wij zijn zeer regelmatig werkzaam in Roosendaal, Rucphen, Sprundel en Bergen op Zoom.

De aanleg van een vijver in uw tuin laat u over aan de expert in regio Roosendaal

Hereijgers Tuinen heeft zich onder andere gespecialiseerd in de aanleg van een vijver, bijvoorbeeld bij u in Roosendaal. Laat ons het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw vijver verzorgen. Wij realiseren niet alleen siervijvers, maar ook koivijvers en spiegelvijvers. Als u kiest voor een volledig onderhoudscontract, dan bent u ervan verzekerd dat uw vijver er het gehele jaar door perfect bijligt, met dank aan onze tuinman in regio Roosendaal.

Wij werken op ecologische wijze en dragen een steentje bij aan een beter milieu

Wij staan bekend als een jong en dynamisch hoveniersbedrijf. Wij hebben ons gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van vijvers en tuinen op een volledig ecologische manier; Zo gebruiken we alternatieve middelen voor chemische middelen. Op deze manier dragen wij een steentje bij aan een beter milieu.

Neem contact op en ontdek alle mogelijkheden voor het aanleggen van een vijver

Overweegt u de aanleg van een vijver en zoekt u een specialist in regio Roosendaal? Of wilt u een vijver laten aanleggen in Breda? Neem dan meteen contact op met Hereijgers Tuinen en laat een vijver aanleggen. Vraag naar de mogelijkheden voor de aanleg van uw vijver. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)630426167.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Tuin herichten

Mijn ervaring is heel goed, eerlijk advies, open en eerlijk contact met Pascal, werkzaamheden goed en snel uitgevoerd! Ik beveel dit bedrijf graag bij anderen aan. Bekijk meer referenties

Mevr. De Wilde, Etten-Leur

Contactgegevens

Zwarte Berk 18
4881XN Zundert

T: 06 304 261 67
E: info@hereijgers-eco-tuinen.nl

Contact

Hereijgers tuinen is de hovenier uit Zundert voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en deskundig advies. Hereijgers tuinen is werkzaam voor zowel bedrijven als particulieren. Neem contact met ons op.